About

salam....hari ni hr ke-2 traning dlm bulan puasa....1st day traning mcm nak pecah perut belari,mana x nyer br je 2 jam lps berbuka dah kena trn traning...anyway nak buat mcm mana dah kerja,so xblh nak merungut..untuk pengetahun member2 semua tiap2 hr team u-23 akan menjalani 2 sesi latihan dalam bulan puasa ni.sebelum berbuka pukul 6.15 sampai 7.00.lps 2 break untk berbuka n sambung dr pukul 9.30 smpi kul 12.00..siang pulak x tau nak buat apa,tido je la kejer...pape pun best jgk traning mcm ni..ok lah...sy akan update lg,terima kasih la kpda semua yg sudi tgk blog sy ni..

3 responses to "traning lepas 2 jam berbuka"

  1. aku dulu mula berblog tanpa pembaca. tapi kerana suka menulis, skrg dh genap 5 tahun aku tulis blog.apapun, semangat tu yg penting. walaupun bulan puasa, training pun takkan ada masalah!

    ko tido siang x boroi ke? hehe

    an-nidxam

  2. siang je la nak tido pun...mlm dah kena traning..

    zaq1adha

  3. erm dh lama dh ko senyap nih? perkara biasa bg org yg baru nk menulis blog.. ermm.. kalau xde idea menulis.. letak gamba2 jek bro.. kesian pd followers yg dah bertambah ramai tu

    an-nidxam

Leave a Reply