About

salam semua...sori coz dah lama x update blog ni...1st skali thankz kpda semua yg still support saya.alhamdulillah buat masa skarang sy sihat tp sibuk sgt dgn game...habis je fainal piala msia hr 2 sy terus ber angkar ke palembang indonesia selama 3hr..smpi je dkt msia keesokan mlm ni sy terbang ke uzbekistan...skarang sudah pun sampi dkt sini...cuaca dkt sini sejuk sgt..berasap2 mulut.hahaha...sy dan pasukan akan menghadapi perlawanan untuk kelayakan piala asia pada 14hb dan akan bermain di malaysia pada 18 hb menentang team yg sama..apa2 pun minta doa dr seluruh peminat semoga kami dpt buat yg terbaik...k lah nak tido jap...ptg ni kena lari lg...sy akan update blog ni lg jika ada keruangan masa..salam...

4 responses to "sejuk!!!!!!!"

  1. amin2... moga ko dpt score byk gol sana.. kitaorang sentiasa support team malaysia.. huhu.. gud luck bro..

    Saupz

  2. zaquan!!
    i lov everything bout u!
    haha mse jumpe ritu sje je buat bertenang pdhal xtenang lgsung.
    nk jumpe u lagi!!

    Fatin Liyana

  3. tahniah malaysia menang emas!!!

    http://kancilbiru.blogspot.com/

    nizaa

  4. Salam Zaq1!

    TAHNIAH pada korang yang dapatkan emas setelah Malaysia kemarau tahap kering kontang, korang buatkan bumi Malaysia dibasahi airmata kaki bola!

    gud job Malaysia!Gud job Zaq1!


    regard
    Shahroll Photo

    Shahrul Shaharuddin

Leave a Reply